Γιώργος Μαρίνος: «Η εγκατάλειψη της Εύβοιας αποτέλεσμα μιας χρόνιας σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής» (vid)

ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, κακοκαιρία, αποκλεισμός Εύβοιας,

Αναφερόμενος στον χιονιά, ο παλαίμαχος πολιτικός. σημείωσε ότι για πολλοστή φορά η Εύβοια αποκλείστηκε προσθέτοντας ότι το πρόβλημα είναι μόνιμο και στοιχίζει ακριβά στο λαό, κατέδειξε ως αιτία την σκληρή αντιλαϊκή πολιτικών όλων των κυβερνήσεων...

Η εγκατάλειψη της Εύβοιας αποτέλεσμα μιας χρόνιας σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην ΕΡΤ3.

Αναφερόμενος στον χιονιά σημείωσε ότι για πολλοστή φορά η Εύβοια αποκλείστηκε προσθέτοντας ότι το πρόβλημα είναι μόνιμο και στοιχίζει ακριβά στο λαό, κατέδειξε ως αιτία την σκληρή αντιλαϊκή πολιτικών όλων των κυβερνήσεων, μιας πολιτικής που εχθρεύεται τις λαϊκές ανάγκες και έχει βασικό κριτήριο πως θα προσφέρει περισσότερα κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για αυτό δεν υπάρχουν οι κατάλληλες και οι αναγκαίες υποδομές σημείωσε ο Γιώργος Μαρίνος και υπογράμμισε ότι η αντιλαϊκή πολιτική πρέπει να αντιμετωπισθεί με την οργανωμένη λαϊκή πάλη με ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Χαρακτήρισε μύθο, που έχει καταρρεύσει πριν πολλά χρόνια, τα περί "δίκαιης κατανομής" σημειώνοντας ότι από το Ταμείο Ανάπτυξης τα δισ. ευρώ έχουν πάει στους επιχειρηματικούς ομίλους και στο λαό ούτε ψίχουλα από το τραπέζι που γίνεται το γλέντι.
πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου