Θ. Αυγερινός: «Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και απαλλαγές στράτευσης με "το αζημίωτο" στην Ουκρανία»

Ουκρανία, εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, Θανάσης Αυγερινός, Πάρις Καρβουνόπουλος, Militaire Channel,

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός, μιλά γι΄ αυτό το σοβαρό θέμα εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων στο Militaire Channel και τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί. Υπάρχει μέχρι και ένας μακάβριος τιμοκατάλογος στο «σκοτεινό ιντερνέτ» για την πώληση ανθρώπινων οργάνων...

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν απλά δημοσιεύματα και δημοσιογραφικές πληροφορίες…Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, έβαλε την σφραγίδα που επισημοποιεί τις καταγγελίες για λαθρεμπόριο ανθρώπινων οργάνων στον πόλεμο της Ουκρανίας. Κατηγόρησε ευθέως το Κίεβο για εμπλοκή σε αυτά τα δίκτυα. Κανένας στη Δύση δεν θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με αυτές τις σοβαρές καταγγελίες.


Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός μιλά γι΄ αυτό το σοβαρό θέμα στο militaire channel, παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί. Υπάρχει μέχρι και ένας μακάβριος τιμοκατάλογος στο «σκοτεινό ιντερνέτ» για την πώληση ανθρωπίνων οργάνων. 

Μιλά επίσης για τις εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο, την ομολογημένη ακόμη και από το BBC αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση. Την ίδια ώρα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν από τη μία νεαρούς Ουκρανούς να κατατάσσονται δια της βίας στο στρατό και από την άλλη ξέφρενα πάρτυ σε πισίνες με άλλους νέους που φαίνεται ότι με διάφορα μέσα καταφέρνουν να αποφύγουν την στράτευση. Υπάρχουν και γι΄ αυτό πληροφορίες για κύκλωμα που εξασφαλίζει έναντι αμοιβής την απαλλαγή στράτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου