Νίκος Φίλης: «Δεν είναι "κύριος Τίποτα" ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά είναι έξω από τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ» (Ηχητικό)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης, Στέφανος Κασσελάκης, Γιώργος Μελιγγώνης, ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο,

«Βάζω πολλά ερωτηματικά τι σημαίνει αυτοδημιούργητος εφοπλιστής στα 24 χρόνια του με μόνο προσωπική εγγύηση για δάνειο, όταν η οικογένεια είχε χρεοκοπήσει, παρατήρησε ο Νίκος Φίλης, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη «πολιτικό του instagram», σε συνέντευξή στο ρ/σ 105,5 στο Κόκκινο και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη....

«Οι πολιτικοί του instagram είναι σύμπτωμα της μεταπολιτικής, έτσι φτιάχτηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική» κατέληξε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης στο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο....

 

«Δεν έχει περίοδο χάριτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το 41%. Είναι κυβέρνηση πενταετίας», ξεκαθάρισε μιλώντας στο Κόκκινο και στο Γιώργο Μελιγγώνη ο πρώην υπουργός και μέλος της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Η Μελόνι έχει έρθει για να κάνει γάμο μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς. Η γέφυρα για την συνεννόηση με το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη», συνέχισε ο Νίκος φίλης.

Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία στο ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητα Κασσελάκη, αλλά και απαντώντας στην κριτική ότι με όσα λέει κατά του κ. Κασσελάκη θα επαναλάβει το προηγούμενο του «κυρίου τίποτα», ο Νίκος φίλης υπογράμμισε: «εμείς δεν είπαμε ότι είναι κύριος τίποτα ο κύριος Κασελάκης».

Είναι όμως έξω από τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής είναι άλλο κόμμα» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

«Βάζω πολλά ερωτηματικά τι σημαίνει αυτοδημιούργητος εφοπλιστής στα 24 χρόνια του με μόνο προσωπική εγγύηση για δάνειο, όταν η οικογένεια είχε χρεοκοπήσει, παρατήρησε ο Νίκος Φίλης, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη «πολιτικό του instagram.

«Οι πολιτικοί του instagram είναι σύμπτωμα της μεταπολιτικής, έτσι φτιάχτηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου