Διονύσης Τεμπονέρας: «Δεν είμαστε με το κεφάλαιο και τους “νοικοκυραίους”»

ΣΥΡΙΖΑ, Πολιτική Γραμματεία, Διονύσης Τεμμπονέρας,

Στην τοποθέτησή του στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ενάντια σε λογικές αρχηγισμού ενώ επισήμανε την ανάγκη τήρησης του καταστατικού....

Διακριτή τοποθέτηση – πλατφόμα στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός καταστατικού η πρόταση για «πολιτικό κέντρο», δήλωσε ο γνωστός εργατολόγος.

Σε σαφή και διακριτό πόλο στον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται ο Διονύσης Τεμπονέρας μετά τις σημερινές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών, κάτι που έγινε εμφανές στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός εργατολόγος σύμφωνα με το news247 εμφανίστηκε με την τοποθέτησή του αντίθετος στην δημιουργία «πολιτικού κέντρου» στον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Μιλώντας για λειτουργία αντίθετη προς τον καταστατικό. Παράλληλα ζήτησε την άμεση διενέργεια συνεδρίου, τον Ιανουάριο ενώ διαφώνησε με τις πρόσφατες αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε «νοικοκυραίους».

Θυμίζουμε ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας έχει δηλώσει πως παραμένει εντός ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να «δώσει την μάχη του Συνεδρίου». Στην τοποθέτησή του στην Π.Γ τάχθηκε ενάντια σε λογικές αρχηγισμού ενώ επισήμανε την ανάγκη τήρησης του καταστατικού.

Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε: «Ο σεβασμός στο καταστατικό δεν συνάδει με την δημιουργία παράκεντρων και παρα-οργάνων που αντιστρατεύονται τα θεσμοθετημένα όργανα.

«Μα και ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε με το πολιτικό κέντρο» θα αντιτάξει κάποιος. Ισχύει και ήταν λάθος και αρκετοί σύντροφοι πρώην και νυν, νομιμοποίησαν με την συμμετοχή τους, αυτήν την αντικαταστατική συμπεριφορά. Το αποτέλεσμα ήταν γνωστό. Οι αποφάσεις λαμβάνονταν στον «πρωινό καφέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου