ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πάει στις Σπέτσες η Κυριακή Μάλαμα, την "πειράζει το καράβι"! - Απών και ο Αλέξης Τσίπρας

Σύνοδος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Σπέτσες, Κυριακή Μάλαμα, Αλέξης Τσίπρας, Έλενα Ακρίτα,

     «Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω». Με αυτά τα λόγια αποφάσισε να απαντήσει η Κυριακή Μάλαμα στην ερώτηση αν θα παρευρεθεί στις Σπέτσες, για το 3μερο εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ..


Τι δήλωσε η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, για την απουσία της από το 3μερο εργασίας της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες.

«Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω». Με αυτά τα λόγια αποφάσισε να απαντήσει η Κυριακή Μάλαμα στην ερώτηση αν θα παρευρεθεί στις Σπέτσες, για το 3μερο εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης», έκανε γνωστό ότι δεν θα πάει στις Σπέτσες.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το ίδιο είχε γίνει γνωστό και για τον Αλέξη Τσίπρα. Το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού σημείωσε ότι οι πρώην πρωθυπουργοί, εκ των πραγμάτων, δεν έχουν την ίδια κοινοβουλευτική δραστηριότητα με τους υπόλοιπους βουλευτές.

Επομένως, δεν θα παρευρεθεί στην συγκεκριμένη τριήμερη συνεδρίαση, καθώς αυτή αφορά τον συντονισμό των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον προγραμματισμό του έργου της ανά τομείς το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η μετάβαση στις Σπέτσες της Έλενας Ακρίτα. βουλεύτριας Επικρατείας και Αναπληρώτριας Τομεάρχου Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ,, μετά την οξεία κριτική της στο e-Mail της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr