Ορκίστηκαν οι... νέοι υπουργοί σε θώκους που άφησαν το αντιλαϊκό τους στίγμα! - Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

Κυβέρνηση, ορκωμοσία, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, Παύλος Μαρινάκης, Ιωάννα Λυτρίβη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ΚΚΕ,

     Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίσθηκαν το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Καραμούζη οι νέοι υπουργοί....


Σε υπουργικού θώκους που άφησαν ήδη αντιλαϊκό στίγμα, επανήλθαν από σήμερα στελέχη της κυβέρνησης που ορκίστηκαν υπουργοί μετά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη με στόχο την επιτάχυνση της «μεταρρυθμιστικής» ατζέντας που φέρνει νέα βάρη στο λαό.Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίσθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο οι:

Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, ως Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, ως Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Παύλος Μαρινάκης, ως Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Ιωάννα Λυτρίβη, ως Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μετά την ορκωμοσία ο πρωθυπουργός είχε διάλογο με δημοσιογράφους και για το αν θα γίνει ανασχηματισμός απάντησε «δεν έχει άλλο, αυτό ήταν το χάσατε», ενώ στην ερώτηση «έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;» ο Κ. Μητσοτάκης απάντησε «μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό       

«Ο μόνος στόχος που υπηρετούν οι ονομαζόμενες “διορθωτικές” αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι η επιτάχυνση της λεγόμενης “μεταρρυθμιστικής” ατζέντας της κυβέρνησης της ΝΔ, που για την εργατική - λαϊκή πλειοψηφία σημαίνει νέα βάρη. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από την επιστροφή υπουργών σε γνώριμες θέσεις στις οποίες διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο και τώρα επανέρχονται με αποστολή να το επισπεύσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου