Όλοι οι άνθρωποι του Κυριάκου στη ΝΔ – Ποιους τοποθέτησε και που ο νέος πρόεδρος

Η σύνθεση της ομάδας σύμφωνα με την Συγγρού διέπεται από ενωτικό πνεύμα, καθώς σε αυτή θα τοποθετηθούν και στελέχη που είχαν στηρίξει τον προεκλογικό αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη...

 
Τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχημάτισε ο νέος πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ορίσει αντιπροέδρους, τους Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη.

Έτσι:

- Στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου όρισε τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β” Αθηνών Νίκο Δένδια,

- Ως εκπρόσωπο Τύπου τοποθέτησε τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος μαζί με τον κ. Δένδια είχαν στηρίξει στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

- Νέος γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κ. Τσιάρας, παλαιός φίλος του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου.

- Αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, για να προετοιμάσει το συνέδριο του κόμματος, αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, εκ των υποστηρικτών του κ. Μητσοτάκη.

- Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).

- Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός. - Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου