1321 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1154 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 734 ΕΛΛΑΔΑ 661 Ε.Ε. 658 ΚΟΣΜΟΣ 500 ΑΠΟΨΕΙΣ 462 ΚΟΙΝΩΝΙΑ 119 Τουρκία 113 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ 94 VIDEO 93 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 77 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 53 ΡΩΣΙΑ 44 Blog συντάκη 44 ΧΡΕΟΣ 41 ΜΜΕ 36 ΣΥΡΙΖΑ 36 Χρήστος Γιανναράς 27 Τράπεζες 26 Τρομοκρατία 24 ΜΝΗΜΟΝΙΑ 23 ΚΥΠΡΟΣ 21 Σένγκεν 20 Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ 18 ΣΥΡΙΑ 18 Τηλεοπτικές άδειες 17 ΑΡΙΣΤΕΡΑ 16 ΕΥΖΩΙΑ 16 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ 15 MEDIA 11 ΥΠ.ΟΙΚ 10 ΤΡΟΙΚΑ 7 Φορολογία 6 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6 Τρύφων Αλεξιάδης 6 ΥΠ.ΕΞ. 5 ΥΓΕΙΑ 5 Φρανσουά Ολάντ 4 Τράπεζα της Ελλάδας 3 Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 3 ΧΑΛΚΙΔΑ 2 Στέλιος Παπαθεμελής 2 ΤΟ ΒΗΜΑ 2 Τάσος Παπαδόπουλος 2 Τσεχία 2 Υπουργικό 2 Φ. Κουβέλης 2 Φιντέλ Κάστρο 2 Φοροαποφυγή 2 Φοροδιαφυγή 1 Ύφεση 1 Συνθήκη Δουβλίνου 1 ΤΧΣ 1 Τουρκική εισβολή 1 Τσάμηδες 1 Τόρστεν Μπένερ 1 ΥΠ.ΓΕ. 1 ΥΠ.ΕΣ. 1 ΥΠΑΙΘ 1 Φ. Μαστρογιάννη 1 Φάνης Ζουρόπουλος 1 Φασισμός 1 Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest 1 Φετουλάχ Γκιουλέν 1 Φράγκος Φραγκούλης

Ζήτω η Νέα Μητσοτοκρατία!.. του Λάκη Λαζόπουλου

Ο αναβρασμός με τη διαγραφή της οργάνωσης των νέων και τον διορισμό νεολαίας απ' τον ίδιο τον Μητσοτάκη, σηματοδοτεί το τέλος και της ΝΕΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....


Ο Κυριάκος αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία. Αποστάτησε από το ίδιο του το κόμμα, αφού συγκρούστηκε με το μέλλον της, διαγράφοντας τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και αποκλείοντας τους νέους της Νέας Δημοκρατίας από το συνέδριο. Όταν όμως ένας εξορίζει τους νέους από το ίδιο του το κόμμα επειδή δεν του αρέσουνε ή δεν τον προσκυνούν τότε αυτός έχει ήδη υποθηκεύσει το δικό του μέλλον, αφού διαγράφει όσους είναι αληθινά αυτοδημιούργητοι στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να είναι ήσυχος αυτός.

Ο «αυτοδημιούργητος» γιος του Μητσοτάκη.

Αστειότητες.
Οι νέοι γίναν η πρώτη μεγάλη συνιστώσα τού Κυριάκου.

Όσο και αν τον στηρίζουν οι παλιές προοδευτικές εφημερίδες, αυτές που στήριξαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, έχοντας τον στην πρώτη σελίδα με τίτλο «Ο Κυριάκος ξηλώνει την ΟΝΝΕΔ», με μια φωτογραφία από πάνω να δείχνει με το δάχτυλο ο Κυριάκος, τύπου δυναμικός, ο πραγματικός τίτλος είναι άλλος. «Ο Κυριάκος ξηλώνεται από τη Νέα Δημοκρατία».

Αλλά ας όψονται τα δάνεια και οι ανάγκες.

Ψάχνουν ακόμα την κατρακύλα στις κυκλοφορίες των εφημερίδων που να οφείλεται.
Είναι εμφανέστατη η διαπλοκή, οι εξυπηρετήσεις και οι συμφωνίες.
Έτσι δεν αλλάζεις στρατόπεδο.

Αλλά ας επανέλθουμε στο ξήλωμα του Κυριάκου που ξεκίνησε λίγο πριν το συνέδριο.
Θα μαζέψει τους Μητσοτακικούς κι αυτούς που θα προσποιηθούν ότι είναι ακόμα δικοί του μέχρι την επόμενη μεγάλη έκρηξη.

Διότι κακά τα ψέματα.

Υπάρχει μόνο ο Μητσοτάκης με τον Βορίδη και τον Άδωνη σε ένα νέο χουντοδεξιό μόρφωμα, το οποίο μόνο πληρωμένες εφημερίδες και πληρωμένα κανάλια μπορούμε να το αποκαλούν κεντρώο κόμμα.

Τίποτα απ' όλα αυτά.

Ο Σόιμπλε ήθελε μια τρόικα εσωτερικού που να του κάνει τα χατίρια και γρήγορα.
Αυτούς τους πατριώτες που θα τους πάρουν ένα τηλέφωνο απ' έξω και οι Χριστοφοράκοι θα μεταβούνε και θα διασωθούνε.

Αυτός ο αναβρασμός με τη διαγραφή της οργάνωσης των νέων και τον διορισμό νεολαίας απ' τον ίδιο τον Μητσοτάκη, σηματοδοτεί το τέλος και της ΝΕΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο Κυριάκος αρχίζει να σκοτώνει τους αντιφρονούντες, χτίζοντας το καινούργιο ΛΑΟΣ και θα έρθει η στιγμή που ούτε ο κολλητός του, Άδωνις, θα έχει θέση.

Όλα τα ξέρει ο Άδωνις.
Τον Κυριάκο δεν τον ξέρει σίγουρα.
Θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει.
Το σκηνικό αρχίζει να διασπάται.
Όχι ο Καραμανλής δεν κοιμάται.
Μόλις ξύπνησε.
Ο Σαμαράς είναι έτσι κι αλλιώς άυπνος…
πηγή: altsaniri.gr
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.