Η κάλπη θα "δείξει" αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές

Το βράδυ της Κυριακής 7 Νοεμβρίου με διάγγελμά του από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και ανάλογα με τα αποτελέσματα που μόλις θα έχουν εκδοθεί, είτε θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, είτε θα θέσει «τέλος συναγερμού» ...
 για προσφυγή στις κάλπες.

Το όριο που φέρεται να θέτει το Μέγαρο Μαξίμου για την προσφυγή ή όχι στις κάλπες είναι μια καθαρή διαφορά 4 έως 5 μονάδων από τη ΝΔ , καθώς διαφορετικά δεν θα υπάρχει νομιμοποιητική βάση για πρόωρες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός φρόντισε να διαμηνύσει χθες από την Πάτρα ότι «ούτε μπλοφάρω ούτε υπάρχουν προειλημμένες αποφάσεις» , καθώς το «ούτως ή άλλως εκλογές» δεν αποδίδει για το κυβερνόν κόμμα.

Το δίλημμα των εκλογών πάντως θα το θέσει ακόμα εντονότερα σήμερα ο κ. Γ. Παπανδρέου με την ομιλία του στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Σπόρτινγκ παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρού, του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επιτεθεί εκ νέου στη ΝΔ και προσωπικά στον κ. Αντώνη Σαμαρά. Νωρίτερα , στις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα έχει διάλογο στο διαδίκτυο με τους νέους , ενώ αύριο το πρωί θα περιοδεύσει στο Ηράκλειο για ρακή και μεζέδες με τους Κρητικούς.
πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου