Ελλάδα, Ιρλανδία υπό ... κατάληψη

Η πρόσφατη κρίση στην Ιρλανδία που κορυφώθηκε με την εισβολή του ΔΝΤ, ανέδειξε την διαφορετικότητα των δύο κοινωνιών μας στην αντιμετώπιση της προάσπισης και διατήρησης των θεμελιακών δημοκρατικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων στην εργασία, τις αποδοχές, τα επιδόματα, την εθνική τέλος ανεξαρτησία.

Ο Ιρλανδικός λαός ανεπηρέαστος από τρομοφοβίες και ψευδοδιλλήματα, σύσσωμος στρέφεται ενάντια στη κυβέρνηση του κατηγορώντας την για τα ψεύδη, την ανικανότητα και την απεμπόληση κυριαρχικών εθνικών δικαιωμάτων και λαϊκών κατακτήσεων, μέμφεται επίσης και την ανίκανη αντιπολίτευση, απαιτώντας προσφυγή σε εκλογές.

Ο Ιρλανδικός λαός μαζί με την Συνδικαλιστική του ηγεσία και τον Δημοσιογραφικό κόσμο, σε ένα κοινό μπλοκ, αντιτάσσονται δυναμικά στον «εισβολέα» και την δουλική τους κυβέρνηση, σε αντιδιαστολή με την ελληνική κοινωνία η οποία ένα χρόνο μετά τις εκλογές συνεχίζει να είναι παγιδευμένη σε ένα ψευδεπίγραφο σοσιαλιστικό παρελθόν του κυβερνώντος κόμματος, αδύναμη να ορθοποδήσει, να επαναπροσδιοριστεί, να επανακτήσει τον προσανατολισμό της.

Τον αποπροσανατολισμό αυτόν τον ενορχηστρώνει η κυβερνητική «γκεμπελική» προπαγάνδα με εκτελεστές τα κυβερνητικά «εξαπτέρυγα», τις υποταγμένες τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές ηγεσίες και τους μεγαλοδημοσιογράφους των ΜΜΕ της διαπλοκής.
Γκεμπελική προπαγάνδα τέτοια που τρομάζει, φοβίζει, αφοπλίζει και τέλος αποπροσανατολίζει την κοινωνία αδρανοποιώντας τα όποια αντανακλαστικά της. Έσπρωξε την ελληνική κοινωνία στην περιθωριοποίηση, την αποχή,  που ..επέτρεψε (!) στο μόλις 15% του εκλογικού σώματος, στους κομματικούς στρατούς, να διαφεντεύουν(!) τον τόπο, όπως επεδείχθη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θέλω να ελπίζω και τατυτόχρονα σαν πολίτης αυτής της χώρας, εύχομαι και προσεύχομαι, η ιρλανδική αντίδραση να αφυπνίσει την εθνική-ταξική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας, δραστηριοποιώντας τις αποπροσανατολισμένες, παροπλισμένες κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο «κατακτητής» ο οποίος με πρόφαση και πάλι την … διάσωση (!) προχωράει στο ύπουλο και μοχθηρό του σχέδιο, την υποδούλωση της γηραιάς ηπείρου στα πέραν του ατλαντικού νεοφιλελεύθερα χρηματοπιστωτικά λόμπυ, στις ορδές των διεστραμμένων οπαδών του καπιταλισμού της καταστροφής που δεν είναι άλλοι από του θιασώτες της ολοκληρωτικής νεοβάρβαρης θεωρίας Μιλτον Φρίτμαν.

Χθες η Ελλάδα, σήμερα η Ιρλανδία, αύριο η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, όλοι στο στόχαστρο της παγκόσμιας μαφίας, δεν το κρύβουν αλώστε, έχουν προαναγγείλει ήδη τους στόχους τους(!)

Κύριο γνώρισμα της Ευρώπης του σήμερα, το έλλειμμα ηγεσίας, τόσο στα κράτη-μέλη όσο και σε επίπεδο ευρωπαϊκής διακυβέρνησης, "ηγετίσκοι" όλοι, όργανα  της παγκόσμιας διακυβέρνησης, άβουλοι, ανίκανοι και αδύναμοι, δεν θέλουν και δεν μπορούν, να εγγυηθούν και να διασφαλίσουν την ανεξαρτησία των κρατών μελών και ακόμα να στηρίξουν την ίδια την υπόσταση της Ε.Ε.. Κατά συνέπεια το βάρος το επωμίζονται πλέον οι λαοί της Ευρώπης οι οποίοι καλούνται να αντιδράσουν συντονισμένα και δυναμικά για την απόκρουση του ύπουλου εισβολέα και των συνεργατών του στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου