«Ημιυπαίθριος» η …. ΕΛΛΑΣ!

Με «αρχιτέκτονες» το ΔΝΤ και την κατοχική κυβέρνηση των … ΠΑΠ & Σία (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου & σία) η Ελλάδα έχει μετατραπεί τον τελευταίο χρόνο σε ένα απέραντο «ημιυπαίθριο» χώρο της παγκόσμιας διαστροφής των αγορών.

Σε «ημιυπαίθριο» χώρο παραβάσεων, παραβιάσεων, ανομιών, παρανομιών και πειραματισμών, με εμπνευστές και παραβάτες τους εισβολείς της Τρόικας ομού με σύγχρονους «Εφιάλτες» σε υπουργικούς θώκους και τους κάθε λογής «κολαούζους» τους σε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό!

Με την ανοχή των πολιτικών, της κοινωνίας, , και αυτής ακόμα της Πολιτειακής και Δικαστικής εξουσίας και ακόμα εν ονόματι «έκτακτων οικονομικών συνθηκών» και του αντισυνταγματικού μνημονίου, βιάζουν και παραβιάζουν καθημερινά, θεμελιακά άρθρα του συντάγματος, νόμους, ελευθερίες, προσωπικά δεδομένα, ανθρώπινα δικαιώματα, κεκτημένα και αυτή την εθνική μας κυριαρχία ακόμα!

Η μετεξέλιξη του νεοΠΑΣΟΚ

Ανέλαβαν την εξουσία οι επίβουλοι για τα σώσουν την χώρα από την χρεοκοπία και αντί αυτού την μετέτρεψαν σε πειραματόζωο της σαδο-μονεταριστικής θεωρίας Milton Fridman, της πιο ακραίας μορφής του νεοφιλελευθερισμού, του καπιταλισμού της καταστροφής.

Οι κατ’ όνομα και κατ’ επίφαση «Σοσιαλιστές» του νεοΠΑΣΟΚ μετεξελίχθηκαν εν μία νυκτί σε ακραίους νεοφιλελευθέρους, θιασώτες της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, ενός βάρβαρου τραπεζοκεντρικού συστήματος που αποκλείει τις όποιες κρατικές ρυθμιστικές παρεμβάσεις σαν «αντιπαραγωγικές» για την οικονομία, πισωγυρίζοντας την κοινωνία στο μεσαίωνα.

Αυτή η σαδιστική οικονομική διαστροφή, η εφαρμογή και επιβεβαίωση του οικονομικού μοντέλου Fridman, βρίσκεται σε εξέλιξη την τελευταία, μετάΔΝΤ, περίοδο στη χώρας μας, επεκτεινόμενη σιγά, σταθερά και μεθοδικά σε ολάκερη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσα σε αυτές τις μεθοδεύσεις εντάσσεται και το προωθούμενο από τον Γερμανο-Γαλλικο άξονα «Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας», το οποίο εμπεριέχει θεμελιακές αρχές της σχολής Σικάγου (Μ. Fridman), και το οποίο παρόλο ότι συναντά την καθολική σχεδόν αντίδραση του ευρωπαϊκού νότου αντίθετα βρίσκει ένθερμο υποστηρικτή τον έλληνα πρωθυπουργό και της κυβέρνησής του!

«Δούρειος ίππος» το δημόσιο χρέος

Με «δούρειο ίππο» αφενός τα δημόσια χρέη και τις δανειακές ανάγκες των κρατών που ανέρχονται στα 20 τρις δολάρια (στις χώρες του ΟΟΣΑ) και αφετέρου με το ΔΝΤ και δωσίλογες κυβερνήσεις, η «συμμορία του Σικάγου» - οι «αγορές» - εισβάλουν στις χώρες και τις καθιστούν βορά στα πιο βάρβαρα σαρκοφάγα της παγκόσμιας και ντόπιας χρηματοοικονομικής χούντας, σκυλεύοντας κράτη και λαούς.
Σκυλεύοντας την Ελλάδα μας, τον λαό της…

Το «Δόγμα του ΣΟΚ», όργανο και αυτό στην υπηρεσία της «Μαύρης Διεθνούς του Χρήματος», σαν μαύρο σύννεφο σκιάζει τις κοινωνίες σκορπώντας συναισθήματα ανησυχίας, αγωνίας, κινδύνου, τρόμου, φόβου και δέους που χαλιναγωγεί ενεργούς πολίτες και ζωντανές κοινωνίες σε άβουλα, πειθαρχικά, υπάκουα και πειθήνια όντα που υπακούουν τυφλά τους κοσμοκράτορες του χρήματος και τις δωσίλογες κυβερνήσεις-τοποτηρητές.

Η απαξίωση επίσης κοινωνικών, πολιτικών και πολιτειακών θεσμών σαν επακόλουθο της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της αναξιοπιστίας, της κατάχρησης εξουσίας, της ευτέλειας περιθωριοποιεί τον πολίτη και την κοινωνία γεγονός που αναδεικνύει σε «πρωταγωνιστές» συστημικούς στρατευμένους και κυκλώματα διαπλοκής.

Μια τέτοια περιθωριοποιημένη κοινωνία είναι καταδικασμένη στην «παράλυση», την «αποσύνθεση», την υποταγή στον επικυρίαρχο, την Μαύρη Διεθνή του Χρήματος.

Εάν και όταν οι κοινωνίες και οι λαοί συνέλθουν από το «ΣΟΚ» ….. ίσως θα είναι πλέον πολύ αργά, η Μαύρη Διεθνής του Χρήματος – η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση - θα έχει διασφαλίσει την επικυριαρχία της και με δωσίλογους κυβερνώντες θα καταδυναστεύει τους πολίτες, τις κοινωνίες τους λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου