Α. Σαμαράς: «Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον Παπανδρέου»

ΕΠΙΘΕΣΗ στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς με την ομιλία του στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ, στη Λεωφόρο Συγγρού.
«Δεν μπορώ να τον πιστέψω. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ», είπε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ επικριτικός ήταν ο κ. Σαμαράς για τον κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο καταλόγισε παραλήρημα.

«Σήμερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου έφτασε στο σημείο να με κατηγορήσει ότι ζήτησα τα έσοδα από την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας να μπουν στο Μνημόνιο! Ποιόν; Εμένα που ήμουν από την αρχή αντίθετος! Που το καταψήφισα. Που κατηγορήθηκα γι αυτό… Τι να πει κανείς; Πρόκειται για αληθινό παραλήρημα», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ επίσης ότι η πρόταση της ΝΔ ήταν να αξιοποιηθεί η ελληνική περιουσία, ενώ «τώρα η τρόικα προτείνει εσπευσμένα να πουληθεί δημόσια γη γιατί δεν βγαίνει το Μνημόνιο». Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε σύγχυση», καθώς και ότι η ίδια διαρρέει σενάρια εκλογών.

«Μόνοι τους τα διαρρέουν. Μόνοι τους τα διαψεύδουν. Έτσι βγήκε ο κ. Παπανδρέου χθες και απέκλεισε άμεση προσφυγή στις κάλπες. Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Να τον πιστέψουμε; Και τι ακριβώς να πιστέψουμε; Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να τον πιστέψω ούτε να τον εμπιστευθώ», είπε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου