Μνημόνιο No 2, ύψους 90 δις ευρώ, φέρεται να απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση...

Ένα 2ο Μνημόνιο με επιπλέον δάνεια ύψους 90 δις ευρώ αλλά και επιπλέον μέτρα φέρεται να απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα το XrimaNews.gr. Οι πληροφορίες υπάρχουν για περισσότερο από ένα 24ωρο αλλά το XrimaNews.gr προσπαθούσε να τις διασταυρώσει λόγω της σημαντικότητας του θέματος.
Πηγές αναφέρουν πως προτάθηκε 2ο Μνημόνιο με τη στήριξη του ΔΝΤ το οποίο θα συνοδευόταν με την υποχρέωση εντατικοποίησης των μέτρων που έχει δεσμευτεί να λάβει και να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση και της λήψης νέων σκληρών μέτρων.

Το Μνημόνιο Nο 2 προτάθηκε καθώς διαπιστώνεται πως το Nο 1 δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπιστεί η ελληνική κρίση χρέους μια που η Τρόικα θεωρεί πως η Ελλάδα δύσκολα θα μπορέσει να βγει στις αγορές πριν το 2012 οπότε και θα χρειαστεί οπωσδήποτε νέα δάνεια προκειμένου να εξυπηρετήσει το χρέος της.

Στη σκιά αυτών των εξελίξεων οι πληροφορίες του XrimaNews.gr λένε πως η συζήτηση περί αναδιάρθρωσης δεν αποτελεί φήμη αλλά πραγματικότητα.
XrimaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου