«Δημιουργία Ξανά»: Ενα νέο κόμμα που κινείται στον αστερισμό του μνημονίου...

Θ. Τζήμερος, επικεφαλής "Δημιουργία Ξανά"
«Το μνημόνιο το διάβασα, έχει διατάξεις που δεν μου αρέσουν, κάποιες που είναι εντελώς ανεφάρμοστες, αλλά έχει ένα σωρό διατάξεις που θα εκπλαγούν όσοι δεν το διάβαζαν και βεβαίως θα το ψηφίζαμε εάν ήμασταν στη Βουλή. Μακάρι να είχαμε φτιάξει το δικό μας μνημόνιο αλλά δεν μπορούμε με το ένα χέρι να ζητάμε δανεικά και με το άλλο να έχουμε σηκωμένη τη γροθιά»  τόνισε ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής του νέου κόμματος «Δημιουργία Ξανά» μιλώντας στο Real fm  και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει από τα υπόλοιπα κόμματα, είναι ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι και κάλεσε τους πολίτες να πάνε στο κόμμα να τους γνωρίσουν και να τους ψάξουν. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι το παρελθόν μας τι έχουμε κάνει και τι μπορούμε να προτείνουμε για το μέλλον, ανέφερε ο κ Τζήμερος.

Σχετικά με την θέση του κόμματος στον πολιτικό χάρτη τόνισε ότι: «Έχουμε σαφείς θέσεις, υπάρχουν στο κόμμα μας άνθρωποι που έχουν περάσει από τα κόμματα και είναι οι προοδευτικοί της ΝΔ, οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ και οι εκσυγχρονιστές της Αριστεράς».

Διαβάστε τις θέσεις του νέου κόμματος  «Δημιουργία Ξανά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου