Christine Lagarde: «Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα»

Νέα παρέμβαση Κριστίν Λαγκάρντ στην ελληνική πολιτική σκηνή κατά τη διάρκεια ομιλία της στο στο Brookings Institution, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θάρρος του ελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε.

«Ένας συνασπισμός των πολιτικών παρατάξεων μπορεί να ισχυροποιήσει και να είναι οδηγός στη δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να κάνει η χώρα», τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ. Χαρακτήρισε επίσης «θετικό» το γεγονός ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «βρίσκεται σε αυτό το πνεύμα» και δήλωσε ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες της κυβένρησής του.

«Το θάρρος των Ελλήνων είναι σημαντικό και πρέπει να αναγνωριστεί», επισήμανε παράλληλα η Λαγκάρντ, αναφερόμενη συγκεκριμένα στους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους και όσους όπως, είπε «πληρώνουν τους φόρους τους και δέχονται τη θυσία των περικοπών σε συντάξεις και σε μισθούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου