Πάνω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πέφτουν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ...

Μπορεί οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά τα γραφεία στοιχημάτων δημοσιεύουν τις αποδόσεις εκ των οποίων εξάγονται κάποια στοιχεία... των τάσεων που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στους παίκτες οι οποίοι είναι τμήμα του εκλογικού σώματος και επηρεάζονται από αυτό.

Έτσι η SPORTINGBET για την ΝΔ δίνει απόδοση 1,45 εάν πιάσει 24,5%, η ίδια εταιρεία μείωσε την απόδοση στο 1,50 εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιάσουν κάτω του 9,5%.  Παράλληλα μείωσε στο 1.50 την απόδοση στη ΔΗΜ.ΑΡ. κάνοντας φαβορί ποσοστό κάτω του 8,5%.

Επίσης ο δικομματισμός, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να ανεβάζουν ποσοστά αφού η UNIBET έριξε την απόδοση από 2,65 στο 2,25 με την δυνατότητα τα πιάσουν τα δυο κόμματα το 45%..

Για το επόμενο πρωθυπουργό η UNIBET δίνει σαν φαβορί τον Αντώνη Σαμαρά με απόδοση 2,30 και ακολουθούν Λουκάς Παπαδήμος με απόδοση 5,00, ο Αλέξης Τσίπρας με απόδοση 7,05 και ο Πάνος Καμμένος με 10,00 ενώ το ενδεχόμενο του Δημήτρη Αβραμόπουλου δίνει απόδοση 12,00.

Η εταιρία BWIN μείωσε την απόδοση σε 1.75 προβλέποντας το ΠΑΣΟΚ να μην περάσει το 18,5%! Με απόδοση 1.75 ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται να περάσει το ποσοστό όριο του 10% στην εκλογική αναμέτρηση ενώ μείωσε την απόδοση σε 1.60 να περάσει η διαφορά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με το ΛΑΟΣ το 1% υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το δε ΚΚΕ σύμφωνα με την EXPEKT και BWIN υπολείπεται του ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκεται κάτω του 10%.

Συγκεκριμένα τα γραφεία στοιχημάτων εκτιμούν...
  • ΝΔ ξεπερνάει το 24,5%
  • ΠΑΣΟΚ κάτω από 18,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 10%
  • ΚΚΕ κάτω από 10%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες κάτω του 9,5%
  • Δημοκρατική Αριστερά κάτω του 8,5%
  • Χρυσή Αυγή προηγείται του ΛΑΟΣ κατά 1%

Ο δικομματισμός – ΝΔ & ΠΑΣΟΚ- ξεπερνάει το 45%!

Α. Σαμαράς ο πιθανότερος πρωθυπουργός

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτά είναι στοιχεία που εξάγονται από τις αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων και εκφράζουν τις τάσεις των «παικτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου