«Αναπαλαίωση» της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας!...

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ με γοργούς ρυθμούς η εξαγγελθείσα από τον Αντώνη Σαμαρά επανασύνταξη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσίευμα των Επικαίρων χθες  πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις. Η πρώτη ήταν μεταξύ του κ. Μιχελάκη και του γιου της κ. Μπακογιάννη, δήμαρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη. Η δεύτερη μεταξύ της ίδιας της Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ επιστροφής της δεν λείπουν και οι εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται ότι διεκδικεί την Αντιπροεδρία του κόμματος καθώς επίσης και να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Η προσπάθειες που καταβάλλει η ΝΔ προς την πλευρά του ΛΑ.Ο.Σ.  φαίνεται να μην αποδίδουν αφού ο Γιώργος Καρατζαφέρης φέρεται να επιδιώκει την ανασυγκρότηση του κόμματός του για την αυτόνομη κάθοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές της 17 Ιουνίου.

Παρασκηνιακές διεργασίες σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγουν στελέχη της ΝΔ και με την «ΔΡΑΣΗ - Φιλελεύθερη Συμμαχία» του Στέφανου Μάνου  και με την «Δημιουργία ΞΑΝΑ» του Θάνου Τζίμερου, χωρίς όμως να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου