Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό με Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη - Νέα σύσκεψη για την συμφωνία σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, νέα σύσκεψη αύριο το μεσημέρι στις 14:00 με όλους τους αρχηγούς εκτός Μιχαλολιάκου.

Δεν συμμετείχε ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΓραφείουΤύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να πάρει μέρος σε επιλεκτικές συσκέψεις πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας είναι στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε για κατά μόνας συνάντηση μαζί του, είτε για σύσκεψη με όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός από την Χρυσή Αυγή.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τού ζήτησε γραπτώς σημεία της ενημέρωσης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, το πρωί στο Μέγκα, αναφορικά με το σημείωμα του Λ.Παπαδήμου προς τον Κ.Παπούλια, για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Για το περιεχόμενό του ενημερώθηκαν από τον Προέδρο οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο Προεδρικό.

Το σημείωμα αναφερόταν στα ταμειακά διαθέσιμα και στο τραπεζικό σύστημα, πρόσθεσε ο κ. Καψής, ενώ σε ερώτηση γιατί ο κ. Παπαδήμος δεν ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς, απάντησε ότι δεν το έκανε για να μην θεωρηθεί παρέμβαση, τη στιγμή που αναζητείτο δια των διερευνητικών εντολών κυβερνητική λύση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου προετοιμάζεται λύση με κυβέρνηση προσωπικοτήτων με την στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ πιθανόν των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά του ΣΥΡΙΖΑ., η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου