Π. Καμμένος: «Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στη νέα συμφωνία αλλά...» - Συνεδρίαση αύριο της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Με τον Πάνο Καμμένο συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδών ήταν οι εξελίξεις και τα νέα μέτρα.

Σε δηλώσεις του Πάνος Καμμένος είπε: «Είχαμε διαβεβαιώσεις και από το εξωτερικό ότι η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ήταν αποδεκτή απ' όλους. Αποτελούσε μια συμφωνία που θα ήταν αποδεκτή από το Eurogroup. Σε αυτή τη συμφωνία είχε εμπλοκή και η γαλλική ομάδα διαπραγματεύσεων.
Xθές ο Πρωθυπουργός αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα εκ μέρους της Γερμανίας και άλλων χωρών. Ενα πραξικόπημα που είχε αποτέλεσμα εκβιασμό του Πρωθυπουργού και ασφυξία των τραπεζών και κούρεμα καταθέσεων. Ο πρωθυπουργός απέναντι σε αυτόν τον εκβιασμό έφτασε στο σημείο να κάνει μια συμφωνία. Ξεκαθαρίσω ότι αυτή η συμφωνία είναι πέρα από αυτό που είχαμε συμφωνήσει. 
Η νέα συμφωνία φέρνει νέα δεδομένα. Αλλάξαν πολλά από εχθές το βράδυ. Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, τον λόγο έχει η Βουλή των Ελλήνων. Σε αυτή τη συμφωνία που μιλάει για 50 δισ. εγγυήσεις, για νόμους που οδηγούν σε κατασχέσεις σπιτιών δεν συναινούμε. Οι εταίροι ήθελαν να σπάσει ο κυβερνητικός συνασπισμός. Θα μείνουμε στον συνασπισμό. Αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στη νέα συμφωνία».

Επίσης, σύμφωνα με tovima.gr, την Τρίτη το πρωί στις 8:30 αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου