ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ στην υποδοχή της πορείας από την Πάτρα στο Σύνταγμα

Έφτασε στο Σύνταγμα η πορεία των διαδηλωτών από την Πάτρα - Στη Βουλή ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για να παραδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, συνδικάτα και Επιτροπές ανέργων, μαζί με δεκάδες ακόμα φορείς του κινήματος, υποδ΄ρχτηκαν πριν λίγο σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο τους οδοιπόρους από την Πάτρα, στο Σύνταγμα.

Εκεί τερματίστηκε η πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας, έχοντας διανύσει περισσότερα από 200 χιλιόμετρα από την περασμένη Κυριακή που ξεκίνησε από την αχαϊκή πρωτεύουσα.    

Πέρα από την ανάδειξη των διεκδικήσεων για τους άνεργους που πρόβαλε η πορεία, το σημερινό συλλαλητήριο έχει και τον χαρακτήρα της διαδήλωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση - κουαρτέτο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γενικής 48ωρης απεργίας.

Ανάμεσα σε άλλα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω καλλιτέχνες: Αντωνοπούλου Ρίτα, Κουρούση Ντένια, Λέκκας Βασίλης, Λεμπέσης Γιάννης, Μανωλοπούλου Σταυρούλα, Μεράντζας Γιώργος, Μουσάδη Νατάσσα, Μπούσαλης Πάνος, Παπάζογλου Σοφία, Σαρρής Γιώργος και τα συγκροτήματα των Καραντωνίου Χρυσόστομου και Παπαϊωάννου Πάνου, Kollektiva, «Υπεραστικών».

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.