Βασίλης Λεβέντης: «Αρχιμάγειρας αποστασιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σαν τον πατέρα του..»

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Βασίλης Λεβέντης, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από τη Λάρισα, χαρακτήρισε ως «ανήθικο» το γεγονός «να προσπαθείς να αποσπάσεις στελέχη από ένα τίμιο κόμμα αξιοποιώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες» και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει στην τροχιά του πατέρα του.... 

 

φώτο onlarissa.gr

Σκληρή επίθεση κατά του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, από τη Λάρισα. Με αφορμή τις αποχωρήσεις στελεχών από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον Πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας «πιστεύω και έχω στοιχεία ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από μία προσπάθεια που κάνει για διεύρυνση και ουσιαστικά ωθεί προς αποστασίες. Ιδιαιτέρα στην Ένωση Κεντρώων θεωρεί σημαντικές τις αποστασίες γι’ αυτόν γιατί είναι ένα νέο καινούργιο πολύ τίμιο κόμμα».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης, σύμφωνα με το onlarissa.gr, χαρακτήρισε ως «ανήθικο» το γεγονός «να προσπαθείς να αποσπάσεις στελέχη από ένα τίμιο κόμμα αξιοποιώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες» και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει στην τροχιά του πατέρα του. Ο πατέρας ήταν αρχιμάγειρας αποστασιών, το ίδιο είναι και ο Κυριάκος. Δεν διαφέρει η οικογένειά του. Έχει ένα DNA ανηθικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου