1337 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1167 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 749 ΕΛΛΑΔΑ 678 ΚΟΣΜΟΣ 667 Ε.Ε. 510 ΑΠΟΨΕΙΣ 470 ΚΟΙΝΩΝΙΑ 119 Τουρκία 113 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ 94 VIDEO 93 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 81 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 53 ΡΩΣΙΑ 44 Blog συντάκη 44 ΧΡΕΟΣ 41 ΜΜΕ 36 ΣΥΡΙΖΑ 36 Χρήστος Γιανναράς 27 Τράπεζες 26 Τρομοκρατία 24 ΜΝΗΜΟΝΙΑ 23 ΚΥΠΡΟΣ 21 ΕΥΖΩΙΑ 21 Σένγκεν 20 Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ 18 ΣΥΡΙΑ 18 Τηλεοπτικές άδειες 17 ΑΡΙΣΤΕΡΑ 16 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ 15 MEDIA 11 ΥΠ.ΟΙΚ 10 ΤΡΟΙΚΑ 7 Φορολογία 6 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6 Τρύφων Αλεξιάδης 6 ΥΠ.ΕΞ. 5 ΥΓΕΙΑ 5 Φρανσουά Ολάντ 4 Τράπεζα της Ελλάδας 3 Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 3 ΧΑΛΚΙΔΑ 2 Στέλιος Παπαθεμελής 2 ΤΟ ΒΗΜΑ 2 Τάσος Παπαδόπουλος 2 Τσεχία 2 Υπουργικό 2 Φ. Κουβέλης 2 Φιντέλ Κάστρο 2 Φοροαποφυγή 2 Φοροδιαφυγή 1 E.E. 1 Ύφεση 1 ΕΛΛΑ 1 Συνθήκη Δουβλίνου 1 ΤΧΣ 1 Τουρκική εισβολή 1 Τσάμηδες 1 Τόρστεν Μπένερ 1 ΥΠ.ΓΕ. 1 ΥΠ.ΕΣ. 1 ΥΠΑΙΘ 1 Φ. Μαστρογιάννη 1 Φάνης Ζουρόπουλος 1 Φασισμός 1 Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest 1 Φετουλάχ Γκιουλέν 1 Φράγκος Φραγκούλης

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA

Την συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους του MEGA εναντίον του σημερινού μαύρου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Εργαζομένων Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης – ΠΟΣΠΕΡΤ - που είχε πρωτοστατήσει στον αγώνα εναντίον του μαύρου στην ΕΡΤ…


Η ΠΟΣΠΕΡΤ που πρωτοστάτησε στον αγώνα εναντίον του μαύρου στην ΕΡΤ, στέκεται και τώρα μπροστά μαζί με όλους τους συναδέλφους του MEGA εναντίον του σημερινού μαύρου, στηρίζοντας έμπρακτα με κάθε τρόπο και μέσο τον δίκαιο αγώνα τους που είναι αγώνας όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ» τονίζει σε ανακοίνωσή της και καλεί «ταυτόχρονα την κυβέρνηση να παρέμβει για να σταματήσει αυτή την ασύδοτη τακτική του καρτέλ των μεγαλομετόχων – καναλαρχών, την ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ να μεσολαβήσουν και να αποτρέψουν την DIGEA να ρίξει μαύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως διακαώς επιθυμεί εκτελώντας τις εντολές των μετόχων της, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να προκύψει λύση έστω και την τελευταία στιγμή.
Η ανακοίνωση

«Και πάλι τα δόντια των καρχαριών της μιντιακής ολιγαρχίας αποτυπώθηκαν στο μαύρο, που αυτή τη φορά θα πέσει «νομοτύπως» στο MEGA.

Η διαφορά με το μαύρο στην ΕΡΤ το 2013, είναι ότι τότε έπεσε με πραξικοπηματικό τρόπο και με εκτελεστές τους φαύλους πολιτικούς εντολοδόχους της ίδιας όμως μιντιακής μαφίας, που σήμερα για «στρατηγικούς λόγους» αποφάσισε να σπρώξει στον γκρεμό το MEGA και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Μια διαφορά όμως που δεν επηρέασε ούτε στιγμή την απόφασή μας να σταθούμε εξαρχής στο πλάι των συναδέλφων του MEGA και που φυσικά δεν πρόκειται να μας εμποδίσει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δίκαιο αγώνα τους εναντίον του μαύρου που επέβαλλαν τα «συμφέροντα» των μεγαλομετόχων.

Αυτών δηλαδή που τσιγκουνεύτηκαν να δώσουν ελάχιστα από τα τεράστια κέρδη τα οποία συσσώρευσαν από την πολυχρονη λειτουργία του MEGA για την σωτηρία του, έχουν κατά νου μόνο το πως θα μοιραστούν την τηλεθέαση του αυγατίζοντας έτσι τα κέρδη τους στα άλλα κανάλια που μετέχουν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτήν την επιφανειακά «ανεξήγητη» στάση τους είναι πολλά, όπως επίσης είναι πολλά αυτά που χρωστούν στους εργαζόμενους που μόχθησαν δουλεύοντας σε αυτό το κανάλι και που σήμερα τους πετούν χωρίς ντροπή στον Καιάδα της ανεργίας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ που πρωτοστάτησε στον αγώνα εναντίον του μαύρου στην ΕΡΤ, στέκεται και τώρα μπροστά μαζί με όλους τους συναδέλφους του MEGA εναντίον του σημερινού μαύρου, στηρίζοντας έμπρακτα με κάθε τρόπο και μέσο τον δίκαιο αγώνα τους που είναι αγώνας όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση να παρέμβει για να σταματήσει αυτή την ασύδοτη τακτική του καρτέλ των μεγαλομετόχων – καναλαρχών, την ΕΕΤΤ και το ΕΣΡ να μεσολαβήσουν και να αποτρέψουν την DIGEA να ρίξει μαύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως διακαώς επιθυμεί εκτελώντας τις εντολές των μετόχων της, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να προκύψει λύση έστω και την τελευταία στιγμή.

Η συνάντηση που ζήτησαν οι μεγαλομέτοχοι με το ΕΣΡ ελπίζουμε να μην χρησιμοποιηθεί ως ένα ακόμα άλλοθι εκ μέρους τους για αυτό το προσχεδιασμένο έγκλημα».

MEGA, ΠΟΣΠΕΡΤ,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.