Προειδοποίηση Αποστολάκη σε Τουρκία: "Οι εθνικισμοί φέρνουν μόνο δυστυχία"

Ευάγγελος Αποστολάκης, ΥΠΕΘΑ, Τουρκία,

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την διάρκεια της τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έστειλε μήνυμα στην Τουρκία προειδοποιώντας την ότι όποτε στις σχέσεις των δυο χωρών κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν...


Αυστηρή προειδοποίηση στην Τουρκία έστειλε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, κατά την διάρκεια της τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο νέος Υπουργός έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στην Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι "όποτε κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή παράδοσης παραλαβής του ΥΠΕΘΑ, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:00πμ, με την επιθεώρηση του αγήματος από τον απερχόμενο και το νυν υπουργό και με δύο μαχητικά Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας να πραγματοποιούν διέλευση πάνω από το Στρατόπεδο Παπάγου.

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία προειδοποιώντας την ότι όποτε στις σχέσεις των δυο χωρών κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν.

Χαρακτηριστικά ο νέος ΥΠΕΘΑ δήλωσε: "Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν".

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη


Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, δήλωσε ότι βγάζει την στολή του, για να υπηρετήσει την πατρίδα σε μια ταραγμένη περίοδο, τονίζοντας ότι "οι ΕΔ θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη".

Στη συνέχεια της ομιλίας του, επανέλαβε το κάλεσμα του για ενότητα και συνεργασία από όλες τις πολιτικές δυνάμεις για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά "να συνεχίσετε να είστε στο πλευρό μας, είναι ένα κάλεσμα που απευθύνω σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι".

Ο ΥΠΕΘΑ εξέπεμψε μήνυμα συνεργασίας στους γείτονες μας, "στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους λαούς της περιοχής να συνεργαστούμε", ενώ απευθυνόμενος στην Τουρκία, την προειδοποίησε, ότι οι εθνικισμοί οδηγούν πάντα στην δυστυχία των λαών.

"Στέλνω μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης και της συνεργασίας. να θυμίσω στους γείτονες μας όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία κυριάρχησε η ανάπτυξη. όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν".

Τέλος, ο νέος ΥΠΕΘΑ χαρακτήρισε ότι το προσωπικό και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν την κινητήρια δύναμη, απευθύνοντας κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου