ΤΟΥΡΚΙΑ / Ένες Καντέρ - Φρίντομ: «Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι για τις τρεις αυτές χώρες»!

Ενές Καντέρ - Φρίντομ, Enes Kanter Freedom, Τουρκοαμερικανός, μπασκετμπολίστας, σεισμός Τουρκία, Twitter,

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένος από τα νέα για τον χαμό τόσων πολύτιμων ψυχών αδερφών μας σε Τουρκία, Συρία και Λίβανο. Μακάρι ο θεός να του προστατέψει όλους. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι για τις τρεις αυτές χώρες», έγραψε στο Twitter o  Ένες Καντέρ-Φρίντομ....

Ο κορυφαίος Τουρκοαμερικανός μπασκετμπολίστας και ορκισμένος πολέμιος του Ερντογάν, Ενές Καντέρ - Φρίντομ, συγκλόνισε με ανάρτησή του στο Twitter όπου δηλώνει ότι «οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι για τις τρεις αυτές χώρες (Τουρκία, Συρία καιΛίβανο)» και ένα βίντεο του σημερινού φονικού σεισμού.

Η ανάρτηση του Ένες Καντέρ στο Twitter

Υπενθυμίζουμε πως ο Ένες Καντέρ είναι πλέον στη λίστα των επικηρυγμένων όσον αφορά τη χώρα του. O Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει «δικτάτορα», και η Κυβέρνηση της Τουρκίας αξίωσαν στα 500.000 δολάρια το ύψος της επικήρυξής του, τοποθετώντας τον στη λίστα με τους τρομοκράτες.

Κατά καιρούς, ο ίδιος έχει δημοσιεύσει τις σφοδρές απειλές που δέχεται καθημερινά για τη ζωή του, ενώ βρίσκεται εγκλωβισμένος σε κτήριο της Ουάσινγκτον.

Ο φονικός και καταστροφικός σεισμός που έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 1.541 άνθρωποι και σχεδόν 10.000 να είναι στα νοσοκομεία στις περιοχές Χατάι, Οσμάνιγιε, Καχραμανμαράς και Γκαζιαντέπ στην Τουρκία, έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Μάλιστα μαζί με τους νεκρούς στη Συρία, όπου έχουν ξεπεράσει τους 800, ο δραματικός απολογισμός ξεπερνάει τους 2.000.

Πολλές χώρες έχουν στείλει ανθρωπιστική βοήθεια ή έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν την Τουρκία με κάθε τρόπο.

Φυσικά ο μπασκετμπολίστας και πολέμιος του Ερντογάν, Ένες Καντέρ, γνωστός πλέον με το όνομα Ένες Φρίντομ, ο οποίος εξαιτίας της κόντρας του με τον Τούρκο πρόεδρο μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του, καθώς έχει επικηρυχθεί, εξέφρασε τη λύπη του για τους θανάτους τόσων ανθρώπων.

«Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι για τις τρεις αυτές χώρες», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένος από τα νέα για τον χαμό τόσων πολύτιμων ψυχών αδερφών μας σε Τουρκία, Συρία και Λίβανο. Μακάρι ο θεός να του προστατέψει όλους. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι για τις τρεις αυτές χώρες»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου