Βλαντιμίρ Πούτιν: «Mετά τη Συρία, αυξήθηκε αισθητά το ενδιαφέρον για τα ρωσικά όπλα...»

Ρωσία, Βλαντιμίρ Πούτιν, Συριακή κρίση,
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία ανέδειξαν τις νέες δυνατότητες του ρωσικού στρατού, που ήταν απρόσμενες για όλο τον κόσμο. Πολλές δυτικές χώρες εξεπλάγησαν με τα υψηλής τεχνολογίας σύγχρονα ρωσικά οπλικά συστήματα, τα οποία κάλλιστα μπορούν να ανταγωνισθούν τα αντίστοιχα τελευταίας τεχνολογίας δυτικά οπλικά συστήματα.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στη Συρία, ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά παράλληλα ανέδειξε αρκετές ατέλειες στον τομέα της ρωσικής στρατιωτικής τεχνολογίας, είπε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στην επικοινωνία του με τους ρώσους πολίτες μέσω της «απευθείας γραμμής», προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή η ρωσική αμυντική βιομηχανία, ασχολείται με την εξάλειψη τους.

«Όντως, υπάρχουν κάποια κρυφές ατέλειες και πρέπει να πω ευθέως, ότι δεν είναι λίγες. Εμπειρογνώμονες από πολλές επιχειρήσεις πήγαν επί τόπου για να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκάλεσαν αυτές οι ατέλειες. Η δουλειά στο τομέα αυτό συνεχίζεται» είπε ο Πούτιν.

Παράλληλα, ο ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τον ιστοχώρο greece-russia2016, τόνισε, ότι μετά την στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία το ενδιαφέρον για τα ρωσικά οπλικά συστήματα αυξήθηκε απότομα και υπογράμμισε πως ευελπιστεί η Ρωσία να συνεχίσει να υπογράφει με τους ξένους εταίρους της συμβόλαια για πωλήσεις εξοπλισμών.

Στο ερώτημα, ποιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας μετά την επιτυχή εμπειρία που είχαν στην Συρία, ο πρόεδρος Πούτιν είπε πρέπει να κατασκευασθούν δρόμοι που δεν υπάρχουν και να καταπολεμηθεί η προχειρότητα που επικρατεί στη χώρα, και αυτό αν γίνει θα έχει θετική επίδραση και στην στρατιωτική ισχύ της χώρας.

« Και αν αυτό το κάνουμε καλά, αποδοτικά και έχουμε αποτέλεσμα, τότε οι ένοπλες δυνάμεις μας θα είναι ανίκητες, θα είναι όπως ακριβώς θέλουμε να τις δούμε, συμπαγείς και σύγχρονες» είπε ο πρόεδρος Πούτιν.

«Ας θυμηθούμε, αυτό το περίφημο τραγούδι της σοβιετικής εποχής που έλεγε ‘Απ την ταϊγκά, ως τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο πιο δυνατός απ όλους'. Ο στρατός μας κι έτσι είναι πιο δυνατός από τους άλλους, αλλά πρέπει ακόμη να βελτιωθεί», πρόσεθεσε ο πρόεδρος Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου