April 2013

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κάλεσε σήμερα την ΕΚΤ να λάβει μέτρα, περιλαμβανομένης και της αλλαγής των κανονισμών της για την παροχή εγγυήσεων, προκειμένου να αναπτερωθεί η χρηματοδότηση των μικρών επιχειρήσεων.

«Τα τελευταία χρόνια ξεκινήσαμε την προσπάθεια διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων, αφιερωμένα στο έργο και την προσωπικότητα μεγάλων, πρωτοπόρων διανοητών-καλλιτεχνών, όπως ο Γιάννης Ρίτσος και ο Κώστας Βάρναλης.

Δεκαπέντε διαδηλωτές συνελήφθησαν και δεκατέσσερις ασυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε η ομάδα «Stand up» που καλεί τους Ισπανούς να πολιορκήσουν επ‘αόριστον το Κοινοβούλιο μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση Ραχόι.

Μόνο το 35% της «εισφοράς αλληλεγγύης» χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση της ανεργίας, σύμφωνα με την απάντηση του Ο. Ρεν στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Ν. Χουντή.

Mια σειρά από επαγγέλματα και κλάδους που απελευθερώνονται, όπως το bake off, οι πωλητές λαϊκών αγορών, οι πιστοποιημένοι εκτιμητές, οι λογιστές- φοροτεχνικοί, οι γεωτεχνικοί, καθώς και οι

Νέες αναταράξεις εντός της κυβέρνησης προκαλεί ρύθμιση την οποία προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης και οποία προβλέπει την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και

Ανοιχτό παραμένει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων για την ελληνική κυβέρνηση δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής επίκαιρης ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να μην παριστάνει τον «γυμνασιάρχη» στο θέμα της οικονομικής κρίσης κάλεσε την χώρα του ο Πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ μιλώντας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο,

Στην "παρθενική" ανοικτή  ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα "46 χρόνια από τη Στρατιωτική Δικτατορία της 21ης Απριλίου", ο νέος ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος στο σήμερα είπε ότι ο λαός και οι

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο για περαιτέρω μείωση του κατώτερου μισθού στην Ελλάδα από το πρώτο τρίμηνο του 2014, ο Όλι Ρεν, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης. 

Εάν οι Έλληνες υποψιάζονταν έστω και τα μισά από αυτά που θα συνέβαιναν τα τρία τελευταία χρόνια και αμέσως μετά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο – έγινε 23η Απριλίου 2010- δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα

Συνέντευξη «έξω από τα δόντια» έδωσε ο Έβαλντ Λίνεν στις αθλητικές σελίδες της Frankfurter Allgemeine Zeitung λίγες μέρες μετά την λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με την ομόφωνη υπερψήφιση της Πολιτικής Απόφασης, του νέου Προγράμματος και του Καταστατικού του Κόμματος.

ΟΧΙ” στην έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους είπε σύσσωμη η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οδηγώντας το φιλοτουρκικό λόμπι να αποσύρει επίμαχες τροπολογίες...

Για σκανδαλώδη υποεκτίμηση της δημόσιας περιουσίας κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσοντας σχετική ερώτησή του στη Βουλή.

Από το βήμα του συνεδρίου του Economist, που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας,

O μεγαλύτερος οφειλέτης του 20ου αιώνα με σειρά πτωχεύσεων και διαγραφών χρεών αλλά και στις παραιτήσεις από πολεμικές αποζημιώσεις οφείλει την ευημερία της η Γερμανία!

"Ναι στην ΕΕ, όχι στο Ευρώ" είναι το σύνθημα του νέου κόμματος. Στόχος να προσελκύσει τους επικριτές των προγραμμάτων διάσωσης των χρεωμένων χωρών και τους αντίθετους στο ευρώ, όχι όμως στην ευρωπαϊκή ενοποίηση.

Author Name

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.